Bratz, o comedie cu "păpuşi"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Filmul reprezintă prima aventură pe marile ecrane a unor personaje modelate după păpuşi Patru bune prietene încă din copilărie încep împreună primul an de liceu, dar acesta nu este

Filmul reprezintă prima aventură pe marile ecrane a unor personaje modelate după păpuşi

Patru bune prietene încă din copilărie încep împreună primul an de liceu, dar acesta nu este deloc uşor, iar prietenia le este pusă la încercare.

Yasmin (Nathalia Ramos), Jade (Janel Parrish), Sasha (Logan Browning) şi Cloe (Skyler Shaye) sunt cele mai bune prietene de mulţi ani.

Însă, odată cu începerea liceului, cele patru fete intră în război cu preşedinta de an a elevilor. "Dictatoarea" Meredith Dimley (Chelsea Staub), vrea să le despartă şi să le "redistribuie" în bisericuţe diferite: tocilari, sportivi sau majorete.

Nevrând să se despartă, fetele îşi creează propria echipă, "The Bratz" ("Obraznicele"), pentru a putea rămâne împreună. Dar Meredith îl are de partea ei pe tatăl ei şi pe directorul liceului (jucat de Jon Voight), care le va pune multe piedici.

Acest film se bazează pe o franciză de succes în lume: păpuşile Bratz, modelate după chipul şi asemănarea adolescentelor din ziua de azi. Anul viitor se va lansa şi un al doilea film din serie, în ciuda încasărilor de doar 10 milioane de dolari în SUA. După păpuşile Bratz au apărut reviste, albume, colecţii de haine şi jocuri video.

Lansare cu surprize

Hollywood Multiplex organizează la premiera de gală a filmului, pe 13 iunie, la ora 17.00, o tombolă cu premii, laptop Bratz, trotinetă Bratz, role, poşete, bijuterii şi reviste Bratz, care pot fi câştigate de spectatori. Reprezentantele fan-clubului Bratz în România vor veni la eveniment cu limuzina.

Rulează în acest weekend în Bucureşti, la Hollywood Multiplex şi Cityplex