Cele mai bune glume şi ironii după prezentarea interminabilă a lui Tudorel Toader: „Măcar unul să rămână treaz să audă concluzia“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mult aşteptata apariţie a lui Tudorel Toader cu raportul privind activitatea DNA s-a soldat cu o avalanşă de glume şi ironii, după ce ministrul Justiţiei a anunţat că are 36 de pagini pe care le va prezenta „în diagonală“, avertizându-i pe jurnalişti că va vorbi nu mult, ci chiar foarte mult. După o oră şi aproape 30 de minute, Toader a cerut revocarea şefei DNA, Laura Codruţa Kovesi.

Ministrul Justiţiei a apărut în faţa jurnaliştilor la ora 18.00 cu raportul cuprinzător şi după o poliloghie de aproape o oră şi jumătate a cerut revocarea din funcţie a şefei Direcţiei Naţionale Anticorupţie Laura Codruţa Kovesi

„Raportul este destul de cuprinzător. Are 36 de pagini în sinteză şi va fi publicat pe pagina oficială a Ministerului Justiţiei“, a spus Tudorel Toader, care a precizat că nu va susţine o conferinţă de presă, deci nu va răspunde la întrebări. 

La un moment dat, ministrul Justiţiei a blocat intervenţiile jurnaliştilor rugându-i să nu-l mai întrerupă pentru că abia a ajuns la pagina 11. Mai mult, pe jurnalistul Cătălin Tolontan l-a pus să promită că nu mai pune o altă întrebare. 

În mod evident, glumele şi ironiile nu au întârziat să apară în mediul online. Vă prezentăm câteva dintre ele din timpul discursului ministrului.