VIDEO Înlocuitorul lui Manda din Senat, un lăutar neîmplinit, „tinerel, fără mustaţă”. USR: E implicat în caracatiţa lemnului din Dolj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
„Sunt înalt fără mustaţă, stau cu mândrele pe braţă” cânta lăugarul Eugen Gioancă FOTO Captură

Eugen Gioancă, un fost interpret de muzică populară, i-a luat locul lui Claudiu Manda în Senatul României, după ce soţul Olguţei Vasilescu a fost ales europarlamentar în urma alegerilor din 26 mai.

Deputatul USR de Dolj, Adrian-Claudiu Prisnel a publicat miercuri pe Facebook o înregistrare cu o melodie a fostului lăutar Eugen Gioancă. Prisnel îl ironizează pe înlocuitorul lui Manda şi spune despre acesta că deşi nu are voce, îl recomandă talentul „de a fi prieten cu Manda şi Olguţa”.

„Înlocuitorul lui Manda în Senat este lăutarul Eugen Gioancă. Ce îl recomandă? Vocea şi talentul. Vocea mai puţin, talentul de a fi prieten cu Manda şi Olguţa şi afacerile ilegale cu lemn. Pe vremea când era şef al Ocolului Silvic, Eugen Geoanca a avut mai multe contracte cu firmele rudelor şi prietenilor, o adevărată caracatiţă a lemnului în Dolj, fiind şi demis după un control Romsilva.

El e noul senator de Dolj. Prietenul clanului Manda-Olguţa. Tinerel, fără mustaţă, aşa cum îi zice şi cântecul, tocmai bun în epoca post-Dragnea”, a precizat deputatul USR.