VIDEO Eugen Nicolicea, agresiv cu jurnalista Mădălina Mihalache. Ce întrebare l-a enervat pe deputatul PSD

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Eugen Nicolicea. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Eugen Nicolicea, respins de preşedintele Klaus Iohannis pentru funcţia de ministru al Justiţiei, a avut o ieşire dură la adresa jurnalistei Realitatea TV, Mădălina Mihalache, după ce aceasta a insistat cu întrebările privind respingerea sa de către şeful statului. Mădălina Mihalache, fostă jurnalistă la Adevărul, a mai avut clinciuri cu lierii PSD.

Jurnalista Realitatea TV a dorit să afle punctul de vedere al lui Eugen Nicolicea, iar cel propus ministru al Justiţiei a avut o atitudine arogantă. Mai mult, la finalul „dialogului“, Nicolicea a adoptat o poziţie sfidătoare, după cum se poate vedea în imaginile de mai jos.

Redăm mai jos dialogul dintre Mădălina Mihalache şi Eugen Nicolicea:

Eugen Nicolicea: Monopolizaţi discutia şi v-am explicat. Nu înţelegeţi, nu aveţi nicio pregătire, nu mai întrebati. Nu va mai raspund dumneavoastra. Ce pregatire aveti?

Mădălina Mihalache: Eu va pun niste intrebari...

Eugen Nicolicea: Esti chimista, nu? Sau ce esti?

Mădălina Mihalache: Sunt jurnalist si va adresez intrebari, domnule Nicolicea.

Eugen Nicolicea a mai avut o atitudine agresivă şi a jignit jurnaliştii şi în trecut. De exemplu, în decembrie 2017, Nicolicea ameninţa un jurnalist al Adevărul cu o posibilă corecţie fizică, dacă mai insistă cu întrebările despre studiile sale. O zi mai târziu, pentru aceleaşi întrebări, un jurnalist al Digi24 era ameninţat că i se va retrage acreditarea dacă va continua cu întrebările sale. 

În 2017, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost deranjat de o întrebare referitoare la întâlnirea dintre ministrul Justiţiei şi procurorul general adresată de Mădălina Mihalache, fostă jurnalistă la „Adevărul“, în prezent la Realitatea TV.