Udrea despre Mazăre: "Nu are proiecte, doar vorbeşte mai mult"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, "doar vorbeşte mai mult, atâta tot", afirmă ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, referindu-se la faptul că nu toţi primarii au proiecte bune şi eligibile.

Aflată la Petroşani, Elena Udrea a spus că ministerul pe care îl conduce nu ţine cont de "culoarea politică a primarilor", ci strict de proiectele pe care aceştia le prezintă.

"Nu toţi primarii au proiecte bune şi eligibile cu care să vină la noi (MDRT - n.r.). Nu am un exemplu în acest sens din Valea Jiului, am însă un exemplu de pe litoral. Domnul primar al Constanţei (Radu Mazăre - n.r.) - pe care noi încercăm să-l ajutăm, dar dânsul nu are proiecte. El doar vorbeşte mai mult, atâta tot", a declarat Elena Udrea, citată de Mediafax.

Ministrul s-a declarat mulţumită de colaborarea cu primarii din Valea Jiului, afirmând că din această zonă au fost trimise foarte multe proiecte eligibile.

Elena Udrea a semnat, joi, o serie de proiecte cu finanţare europeană în trei localităţi din Valea Jiului, două dintre ele fiind conduse de primari PSD şi una de primar PDL.

Miercuri, ministrul Dezvoltării şi Turismului a declarat că primarul Constanţei, Radu Mazăre, a reuşit să cheltuiască doar câteva procente din fondurile europene pe care le are la dispoziţie şi că acestea îi vor fi retrase în septembrie dacă nu "face ceva cu ele".