Surse: Streinu Cercel, pe loc eligibil pe lista PSD Bucureşti pentru Senat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doctorul Streinu Cercel ar urma să fie pus pe un loc eligibil pe lista PSD Bucureşti pentru Senat, listă deschisă de Gabriela Firea, potrivit unor surse politice. La Camera Deputaţilor pe primul loc este medicul Alexandru Rafila, reprezentantul României la OMS.

Continua jocurile de culise în PSD, acolo unde pe lista de la Senat din Bucureşti cel mai probabil va fi pe un loc eligibil Streinu Cercel, potrivit unor surse politice. Lista e deschisă de Gabriela Firea, iar pentru celelalte locuri eligibile, adică încă trei, se luptă nume ca Gabriel Mutu, Daniel Zamfir, Robert Cazanciuc şi Gheorghe Piperea.

Lista de la Senat va fi deschisă de Alexandru Rafila, iar pe aceasta vor mai fi nume ca Dan Tudorache, Daniel Florea, Diana Tuşa şi Petre Florin Manole. 

În circumscripţia Bucureşti sunt 13 mandate de senator şi 29 de mandate de deputaţi.

Mai multe pentru tine:
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu"
Adevărul despre Moscova lui Putin, dezvăluit de un vlogger român din Rusia. „Vă spun după 20 de ani de trai aici“ VIDEO
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Jurgen Klopp, sfat pentru succesorul său, ales deja de Liverpool. „Cormoranii” intră într-o nouă eră
Polițiști la volan, instruiți cum să-i oprească pe vitezomani. „Noi aici nu facem școală de șoferi...” VIDEO
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Reacția lui Nicolae Ciucă la declarația lui Ciolacu potrivit căreia Buzăul nu este în Moldova: „M-am simţit român şi la Focşani, şi la Suceava, şi la Buzău şi la mine la Pleniţa”
Cum a devenit salcia simbolul Floriilor. De la rituale sacre şi legende, până la medicină şi industrie
„Regele nu e bine deloc!” Planurile pentru înmormântarea lui Charles sunt schimbate chiar acum!
Doi tineri au murit la Suceava după ce au intrat cu motoscuterul într-un podeţ
După Slănic Prahova, se întâmplă la Cluj. O stradă din municipiul Cluj-Napoca a luat-o la vale