Surse: PNL începe negocierile cu PMP în vederea unei fuziuni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Cîţu vrea PMP alături de PNL FOTO Inquam Photos / George Calin

Biroul Executiv al PNL a votat pentru începerea negocierilor cu PMP, în vederea unei fuziuni prin absorbţie cu partidul fondat de Traian Băsescu.

UPDATE PMP neagă că ar fi început orice discuţie cu PNL privind o posibilă fuziune.

***

Liberalii vor să compenseze prăbuşirea din sondaje şi imaginea negativă printr-o mişcare pe scena politică. Prin urmare, Biroul Executiv al PNL a dat un vot pentru începerea negocierilor cu Partidul Mişcarea Populară, în vederea unei fuziuni.

PMP este în prezent condus de Cristian Diaconescu, dar fost fondat de Traian Băsescu. Apariţia PMP a fost mişcare de răspuns la conflictele din PDL, de la finalul anului 2012.

PMP a ratat intrarea în Parlament la mustaţă, în decembrie 2020. Cu toate acestea, formaţiunea are aproximativ 50 de primari în România, aproape dublu faţă de USR, de exemplu, deşi nu are primari de municipii.

Mai multe pentru tine:
Peștera mortală. O cavernă din Kenya, despre care se crede că este sursa Ebola, ar putea provoca următoarea pandemie
Moment istoric pe Bega. Prima cursă după 1988 între Timișoara și Otelec. Vaporul cu 45 de pasageri a ajuns după trei ore
Cele mai bune locuri de grătar pentru sărbătoarea de 1 Mai
Ucrainenii au atacat cu drone două rafinării de petrol și un aerodrom militar din regiunea Krasnodar VIDEO
Un om de știință a elucidat misterul „blestemului faraonului”. Ce i-a ucis pe cei care au deschis mormântul lui Tutankhamon
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu"
Crenvurștii, mai nocivi decât legumele sau fructele cu pesticide. Ce spun specialiștii
Oana Zăvoranu sare la gâtul Adelei Popescu! Ce a enervat-o la culme la soția lui Radu Vâlcan: „Când o vedeți pe distinsa pe undeva că se rupe în figuri...”
Adevărul despre Moscova lui Putin, dezvăluit de un vlogger român din Rusia. „Vă spun după 20 de ani de trai aici“ VIDEO