Şi tinerii social-democraţi s-au luat la harţă. Organizaţia Arad se delimitează de scrisoarea liderului TSD, Gabriel Petrea, care a cerut mai multă democraţie în PSD

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ingrid Iordache, preşedintele TSD Arad, s-a delimitat de scrisoarea publicată de Gabriel Petrea, preşedintele TSD la nivel naţional, în care a cerut mai multă democraţie în partid. Filiala PSD Arad, condusă de Dorel Căprar, este de partea lui Liviu Dragnea. Gabriel Petrea, ministrul pentru Dialog social, a fost şi el în tabără lui Dragnea, însă a virat spre Tudose.

„Dincolo de orice speculaţii nedorite de presă, TSD este una dintre vocile care susţine în primul rând continuarea seriei reformelor şi punerea în aplicare a măsurilor Programului de Guvernare. Tinerii social-democraţi arădeni se declară solidari cu actuala conducere a partidului şi preşedintele Liviu Dragnea şi suntem de părere că organizarea unui Comitet Executiv Naţional este o necesitate vitală în actuala conjunctură. Iar #TSDArad se delimiteaza de scrisoarea presedintelui TSD, Gabriel Petrea“, a scris Ingrid Iordache pe Facebook. 

Liderul TSD Gabriel Petrea, care ocupă şi funcţia de ministru pentru Dialog social, a publicat o lungă scrisoare în care a susţinut că „avem nevoie de mai multă democraţie în partid“, adică exact mesajul transmis de Marian Oprişan, unul dintre susţinătorii premierului Mihai Tudose.