Raluca Turcan, fotografiată fără mască de protecţie alături de mai multe persoane. Unul dintre participanţii la acţiunea de împădurire, internat cu COVID-19

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Raluca Turcan fără mască de protecţie FOTO G4Media

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a fost fotografiată într-o remorcă, fără mască de protecţie, alături de preşedintele CJ Sibiu, Daniela Cîmpean, şi alte şase persoane, între care un copil. Imaginile au fost surprinse la acţiunea de împădurire care a avut loc sâmbătă, iar unul dintre participanţi este internat în spital cu COVID-19.

„Condiţia pentru participarea la acţiunea de împădurire a fost ca fiecare participant să facă un test antigen. De asemenea, la locaţia din aer liber au fost disponibile măşti si dezinfectanţi. Cea mai apropiată localitate se afla la 6 km, unde rata de infectare era de 0,33. Fotografiile pe care le invocaţi nu sunt reprezentative pentru ansamblul celor aproximativ 5 ore petrecute în aer liber. Distanţarea a fost în general respectată iar măştile au fost purtate, cu puţine excepţii, de regulă când se făceau fotografii, se servea masa sau când se consumau băuturi răcoritoare”, a declarat Raluca Turcan pentru G4Media.ro.

Potrivit publicaţiei Turnul Sfatului, unul dintre participanţii la acţiunea de împădurire a fost confrmat cu noul coronavirus, fiind internat în spital. 

PSD a reacţionat, marţi seară, printr-o postare pe Facebook în care face referire la fotografia cu ministrul Muncii fără mască, dar şi la ministrul Sănătăţii, tot fără mască de protecţie.