Preşedintele Senatului cere verificarea modelului de mască purtat de senatoarea AUR Diana Şoşoacă: „Regula este pentru toată lumea”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Diana Şoşoacă, cu mască, la depunerea jurământului                                           FOTO: Captură Digi24

Preşedintele Senatului, Anca Dragu, a solicitat verificarea măştii de protecţie purtată de senatoarea AUR Diana Şoşoacă, după ce autorităţile sanitare au stabilit că adeverinţa pe care aceasta o prezentase pentru nepurtarea măştii este neconformă. Şoşoacă a început să poarte o mască din plastic transparent care se sprijină de bărbie.

„Am cerut o analiză la comisia de specialitate şi la Direcţia de Sănătate Publică dacă tipul de mască purtat de doamna Şoşoacă este conform. Regula este pentru toată lumea”, a declarat Anca Dragu joi, la Digi24.

După ce Diana Şoşoacă a încercat să se sustragă portului de mască prezentând o adeverinţă de scurtire neconformă, aceasta a început să poarte o mască transparentă, care vine care un paravan în faţa gurii şi nasului. „Mă voi asigura ca legea va fi aplicată”, a mai spus Dragu, care a mai punctat că cetăţenii nu au încredere în instituţia parlamentului şi din cauza faptului că domină percepţia că aleşii nu respectă regulile pe care le anunţă.