Preda: “ Ponta e oare la Disneyland?”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Europarlamentarul PDL Cristian Preda a postat, astăzi, pe blogul personal, un text prin care taxează absenţa oricărei informaţii despre vizita în Statele Unite, a copreşedintelui USL, Victor Ponta.

"De patru zile, Ponta a plecat în SUA şi nimeni nu ştie nimic. Nicio informaţie - despre program, agendă sau interlocutori - nu a fost transmisă public. Până şi blogul lui Ponta e mut. De obicei, asemenea situaţii sunt semnul unui eşec", susţine democrat-liberalul pe blogul său.

Preda a notat că liderul PSD a vorbit vreo patru luni despre vizita sa în America, unde urma să fie însoţit şi de preşedintele PNL Crin Antonescu.

"Mult discutată a fost şi tovărăşia lui Crin Antonescu în proiectata călătorie. Au curs râuri de cerneală pentru a evoca detaliile unei vizite anunţate ca istorice", a scris Preda.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că va pleca în cursul acelei zile într-o vizită în SUA, însoţit de social-democratul Titus Corlăţean şi de liberalul Cornel Dobriţoiu, responsabilii USL pe zona de Externe şi de Apărare.

Liderii USL Victor Ponta şi Crin Antonescu şi-au fixat ca priorităţi externe pentru anul 2012 o vizită politică în SUA şi una la Bruxelles, obiectivele pentru primul semestru fiind alte două vizite, una în Danemarca şi alta în Olanda.