Ponta: Vreau să discut cu Băsescu despre cum facem să obţinem un buget consistent din partea UE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, întrebat dacă va discuta cu preşedintele Traian Băsescu despre reprezentarea la Consiliul European, că doreşte să vorbească cu şeful statului despre cum vor face ca România să obţină un buget consistent din partea UE.

„În mod sigur vreau să discut cu preşedintele României ceea ce am discutat şi cu Parlamentul - cum facem ca în perioada imediat următoare România să aibă o poziţie cât mai puternică pentru a obţine în perioada 2014-2020 un buget consistent din partea UE pentru fonduri structurale şi de coeziune şi mai ales cum facem în perioada imediat următoare să îmbunătăţim ceea ce ţine de capacitatea noastră administrativă şi instituţioanlă, pentru că, iată, am avut şi în 2007-2013 alocaţi în bugetul UE destul de mulţi bani şi de-abia am ajuns la 9% absorbţie", a spus Ponta.

Mai multe pentru tine:
Liberalul Costel Alexe: „Orice zi cu Marcel Ciolacu în funcţia de premier e o jignire la adresa Iaşiului şi a Moldovei”
Jobul plătit cu peste 2.000 de euro în România, dar nepopular printre tineri. „Ai și pauze de țigară și cafea, dar nu abuza”
Ingredientele pe care trebuie să le pui în apa ouălelor de Paște, pentru ca să nu se mai spargă. Se regăsesc în bucătăria fiecărei gospodine
Macron creionează o nouă viziune despre Europa: „Regulile jocului s-au schimbat”
CTP îl face praf pe Piedone, cu program cu tot: „Candidatul Parizer Usturoi” şi „rafala de agramatisme, fraze fracturate...”
Sorana Cîrstea, învinsă fără drept de apel de Iga Swiatek, în turul al treilea la Madrid. Ce a spus poloneza
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Tânărul care a primit premiul „Studentul român al anului în străinătate”. „Subliniază importanța cercetării mele“
O femeie va fi judecată după ce și-a furat propria mașină de la amanet. Banii primiți nu au fost de ajuns
Actorul român care a iubit o singură femeie timp de 50 de ani. A cerut-o de soție când încă era elevă
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”