Orban: PSD e ultimul partid care are legitimitate să depună moţiune de cenzură. E un demers împotriva interesului României

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marcel Ciolacu ş Ludovic Orban coabitează

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, că ”ultimul partid care are legitimitate în momentul de faţă să depună moţiune de cenzură este PSD”, iar demersul este ”inoportun şi împotriva interesului României”. Premierul a precizat că, după depunerea moţiunii, vor exista discuţii cu toate partidele parlamentare şi cu parlamentari pentru a le explica că demiterea Guvernului ar face ”un rău României”.

”România, ca şi multe alte ţări din lume, se confruntă cu o criză epidemiologică, cu o pandemie. De asemenea, în România am avut secetă, am avut inundaţii. Mesajul pe care-l transmit este că este nevoie de un guvern învestit cu toate puterile pentru ca să aibă capacitatea să contracareze şi să caute soluţii pentru toate crizele”, a declarat, luni, Ludovc Orban, într-o conferinţă de presă.

Orban afirmă că ”a veni să depui o moţiune de cenzură în momentul de faţă, împotriva unui Guvern care şi-a făcut datria” este ”un gest politicianist care nu are în spate niciun fel de motivaţie solidă, ci este un gest electoral înainte de alegerile locale, pentru a arăta, probabil, militanţilor că PSD face ceva”.

”Cred că ultimul partid care are legitimitate în momentul de faţă s depună moţiune de cenzură este PSD. Acest demers îl consider inoportun şi împotriva interesului României”, a declarat prim-ministrul.

Acesta a explicat că, după depunerea moţiunii, vor exista discuţii cu toate partidele parlamentare şi cu parlamentari pentru a le explica că demiterea Guvernului ar face ”un rău României”.

PSD  anunţat că va depune moţiune de cenzură ”în jurul mijlocului lunii august”. 

Mai multe pentru tine:
Putin, probabil, nu a ordonat uciderea lui Navalnîi, au estimat serviciile secrete americane
Apropiat al lui Geoană, despre declarațiile lui Ciolacu la adresa adjunctului NATO: „De ce să nu moară și capra vecinului”
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Un medic, triatlonist la 83 de ani, împărtășește reţeta sănătăţii sale: patru principii-cheie ale dietei
Jobul plătit cu peste 2.000 de euro în România, dar nepopular printre tineri. „Ai și pauze de țigară și cafea, dar nu abuza”
Mituitorul judecătoarei din Suceava care se droga a evadat din arestul la domiciliu chiar înainte de condamnare
Dieta celei mai în vârstă câștigătoare a unui concurs de Miss. Cum de arată atât de bine la 60 de ani | VIDEO
Povestea Kibuțului, hub-ul gastronomic și cultural de la Gărâna. Un mic restaurant, în finala Destinației Anului 2024 FOTO
Actorul român care a iubit o singură femeie timp de 50 de ani. A cerut-o de soție când încă era elevă
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu"
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”