Năstase a primit un termopan cu factură de ziua lui

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un geam termopan, tablouri, cărţi, flori şi multe urări de bine sunt câteva dintre cadourile pe care le-a primit, ieri, de ziua sa, deputatul PSD Adrian Năstase, de la colegii de partid.Fostul

Un geam termopan, tablouri, cărţi, flori şi multe urări de bine sunt câteva dintre cadourile pe care le-a primit, ieri, de ziua sa, deputatul PSD Adrian Năstase, de la colegii de partid.
Fostul preşedinte Ion Iliescu, o mare parte din membrii fostului Cabinet Năstase (senatorii Rodica Stănoiu, Răzvan Theodorescu, deputaţii Ecaterina Andronescu, Marian Săniuţă, Eugen Bejinariu, Miron Mitrea, Mihai Tănăsescu) şi alţi câţiva parlamentari social-democraţi şi-au făcut apariţia, în jurul prânzului, la sala grupului PSD din Cameră, fiecare aducând ce a crezut că ar fi mai potrivit pentru ex-boss-ul pesedist. "Am venit cu mâinile goale! Urări de sănătate, astea sunt cadourile mele", a spus, cu un zâmbet larg, Iliescu. Theodorescu l-a completat imediat: "Prezenţa noastră este cel mai potrivit dar". Cea mai notabilă absenţă a fost cea a actualului lider PSD, Mircea Geoană, care, după spusele lui Năstase, nici măcar nu l-a sunat pentru a-i ura "La mulţi ani". În schimb, la minipetrecere şi-a făcut apariţia un oaspete-surpriză deputatul independent Nati Meir, care i-a dăruit fostului preşedinte al Camerei un buchet de trandafiri roşii şi "o sticlă de vischi"(whisky- n.r.). Cadoul cu cel mai mare impact, un geam termopan de mici dimensiuni, a fost adus de Valeriu Zgonea, vicelider al grupului PSD. "E din trei esenţe de lemn şi să ştiţi că l-am luat cu factură", l-a asigurat Zgonea pe sărbătoritul care asuda din belşug. Năstase a spus că va duce termopanul la DNA şi şi-a adus aminte că instituţia respectivă are ferestre şi uşi de acelaşi tip, procurate din banii daţi de guvernul pe care îl conducea la vremea înfiinţării Parchetului Naţional Anticorupţie.