Ludovic Orban: „36 de organizaţii PNL au votat susţinerea candidaturii mele. În mod clar o să facem Congres anul acesta”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Facebook/ Ludovic Orban

Ludovic Orban a anunţat, vineri, că 36 de organizaţii PNL au votat, în biroul judeţean, susţinerea candidaturii sale pentru un nou mandat la şefia partidului. Liderul PNL a mai spus că va avea loc anul acesta Congresul formaţiunii, însă evenimentul va fi organizat în funcţie de situaţia epidemiologică.

„36 de organizaţii au votat în biroul judeţean susţinerea candidaturii mele. Nu am vrut să spun, nu am forţat. E o chestiune normală firească să ai democraţie în interiorul partidului, în fiecare partid ar trebui şi în mod clar o să facem Congres anul acesta”, a afirmat Ludovic Orban, vineri, într-o conferinţă de presă la sediul Prefecturii Dolj.

El a mai spus că organizarea Congresului PNL depinde de cum va evolua situaţia epidemiologică.

În urmă cu o lună, Ludovic Orban se bucura de susţinerea a circa 20 de organizaţii judeţene ale PNL pentru candidatura sa pentru încă un mandat de preşedinte al liberalilor.

Tot mai multe filiale anunţă susţinerea pentru Ludovic Orban, fiind adoptate rezoluţii prin care şeful PNL are sprijinul acestora pentru o noua candidatură la funcţia de preşedinte al partidului. Până acum s-au poziţionat alături de Orban următoarele filiale: Argeş, Bistriţa, Braşov, Brăila, Buzău Călăraşi, Caraş-Severin, Dolj, Maramureş, Hunedoara, Iaşi, Sector 1, Sector 3, Sector 4, Mureş, Teleorman, Tulcea, Vrancea. De asemenea, printre organizaţiile conduse de apropiaţi ai acestuia sunt Dâmboviţa, Olt, Neamţ, Bacău şi Sector 2, 

Pe de altă parte, mai ales în Transilvania sunt mai multe organizaţii nemulţumite de Ludovic Orban, printre acestea fiind Cluj, Bihor, Vaslui şi Alba. De altfel, cei mai vocali contestatari ai lui Orban provin din o parte din acste filiale, cum sunt cazurile lui Florin Roman (Alba), Alin Tişe (Cluj) sau Robert Sighiartău.

Mai multe pentru tine:
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu"
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Reacția lui Nicolae Ciucă la declarația lui Ciolacu potrivit căreia Buzăul nu este în Moldova: „M-am simţit român şi la Focşani, şi la Suceava, şi la Buzău şi la mine la Pleniţa”
Alergii oculare de primăvară. „Ne bucurăm că au înflorit copacii, dar trebuie să avem grijă”
Oana Zăvoranu sare la gâtul Adelei Popescu! Ce a enervat-o la culme la soția lui Radu Vâlcan: „Când o vedeți pe distinsa pe undeva că se rupe în figuri...”
Adevărul despre Moscova lui Putin, dezvăluit de un vlogger român din Rusia. „Vă spun după 20 de ani de trai aici“ VIDEO
Doi tineri au murit la Suceava după ce au intrat cu motoscuterul într-un podeţ
Polițiști la volan, instruiți cum să-i oprească pe vitezomani. „Noi aici nu facem școală de șoferi...” VIDEO
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
După Slănic Prahova, se întâmplă la Cluj. O stradă din municipiul Cluj-Napoca a luat-o la vale
Păstrăvăriile, luate cu asalt de Florii. Prețurile îi sperie pe clienți