Haos în Guvern. Andreea Păstârnac a fost eliberată din funcţia de secretar de stat în MAE la o săptămână de la numire. Va deveni consilierul premierului Dăncilă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Andreea Păstârnac, fost ministru pentru Diaspora în Guvernul Tudose, a fost eliberată din funcţia de secretar de stat la MAE, în  care fusese numită în urmă cu o săptămână, şi va deveni consilier de stat în aparatul de lucru al premierului Viorica Dăncilă.

Andreea Păstârnac a fost eliberată din funcţia de secretar de stat la MAE şi va deveni consilier de stat în aparatul de lucru al premierului Viorica Dăncilă. Imediat, Păstârnac a fost numită "consilier de stat în cadrul aparatului propriu de lucru al prim-ministrului".

Andreea Păstârnac a deţinut şi funcţia de ministru delegat pentru Românii de Pretutindeniîn Guvernul Tudose. 

De politica externă a României  se ocupa in momentul acesta nu mai puţin de patru miniştri: Teodor Meleşcanu, ministrul de Externe,Victor Negrescu, ministrul delegat pentru afaceri europene, Natalia Intotero, ministrul pentru romanii de pretutindeni, si vicepremierul Ana Birchall, responsabilă pentru implementarea partneriatelor strategice.