Grindeanu: „Pentru Marian Oprişan: şi Banatul te-a fluierat!“. Liderul PSD Timiş: Banatul nu huiduie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sorin Grindeanu îi transmite lui Marian Oprişan că şi Banatul l-a fluierat. „Pentru Marian Oprişan: şi Banatul te-a fluierat!”, a scris Grindeanu pe pagina sa de Facebook după congresul PSD. Pe de altă parte, Călin Dobra, liderul PSD Timiş, unul dintre susţinătorii Vioricăi Dăncilă, îl contrazice pe Grindeanu. Dobra i-a luat locul lui Grindeanu în fruntea CJ Timiş la începutul anului 2017, când Grindeanu a fost numit premier.

„Timişul nu huiduie...Congresul Extraordinar al Partidului Social Democrat a ales într-un mod democratic şi transparent noua conducere a partidului. Premierul este şi preşedintele partidului şi am mare încredere că este una dintre variantele cele mai potrivite pentru ca lucrurile să intre în normalitate, iar realizările pentru ţară să aibă continuitate.

Toţi colegii aleşi, ieri, sunt oameni cu o importantă experienţă atât la nivel administrativ cât şi politic şi cu o considerabilă vechime în partid. Asta mă face să cred că PSD a ieşit întărit din acest congres, cu un nou suflu şi dorinţă de progres.

Atmosfera de la congres, pozitivă în general, cu oameni plini de speranţă şi dornici de implicare, a fost pigmentată cu un moment care poate fi considerat şi regretabil, deoarece un coleg nu şi-a susţinut discursul, dar care poate arăta şi faptul că în PSD oamenii sunt liberi. Cât ne priveşte pe noi, cei din Timiş, pot să vă spun că delegaţii organizaţiei PSD Timiş nu au participat la congres cu scopul de a face circ, ci de a-şi alege noua conducere, iar modul nostru de exprimare s-a manifestat prin aplauze, în funcţie de gradul de apreciere, intr-un mod de altfel firesc pentru un astfel de eveniment. Banatul a dat dovadă, de-a lungul timpului, de un grad ridicat de respect faţă de libera exprimare a opiniilor.r“, a scris Călin Dobra pe Facebook

Preşedintele PSD Vrancea, Marian Oprişan, a fost huiduit la congresul PSD când dorea să ţină un discurs, el a urcat pe scenă, iar în momentul când a văzut că fluierăturile nu încetează, a renunţat să mai vorbească şi a revenit în sală.

Liderul PSD Vrancea, Marian Oprişan, a declarat că a fost huiduit de organizaţiile Dolj, Olt şi Teleorman şi că e o greşeală că numele lui Liviu Dragnea a fost aplaudat în congresul PSD.