Elena Lasconi: Vom guverna împreună cu PNL şi cu UDMR, dar nu cu PNL-ul domnului Ciucă. Ce spune despre PSD

0
Publicat:

Președinta USR, Elena Lasconi, a anunțat miercuri că USR va forma guvernul alături de PNL și UDMR, dar nu cu PNL condus de Nicolae Ciucă. Despre o posibilă colaborare cu PSD, a afirmat că ar fi posibilă doar într-un univers paralel.

Elena Lasconi dezvăluie că va guverna cu PNL și cu UDMR, dar nu cu PNL-ul lui Ciucă. Foto: Inquam

„Vom guverna împreună cu PNL şi cu UDMR, dar nu cu PNL-ul domnului Ciucă”, a spus Elena Lasconi la Digi24, despre ce va face USR după alegerile parlamentare.

Întrebată dacă va fi schimbat Nicolae Ciucă după aceste alegeri, Lasconi a spus: „Da, îl vor zbura afară pe domnul Ciucă, de pe data de 9, dacă nu chiar mai repede”. „Cred că deja se pregătesc alţi liberali să îi ia locul şi de asemenea cred că vor dispărea de la butoane şi cei care sunt în prezent la butoanele PNL-ului”, a arătat Elena Lasconi.

În ceea ce priveşte o guvernare cu PSD-ul „asta este posibilă într-un univers paralel, undeva, poate pe Marte, în care PSD-ul şi-ar schimba ADN-ul şi în loc să crească salarii, ar trebui să scadă salarii, adică să urmeze programul nostru de guvernare”, a mai spus Lasconi, arătând că este absolut imposibil, o fantezie.