Dragnea, după ce Dacian Cioloş i-a cerut să spună dacă a colaborat cu Securitatea: „E o tactică securistă. Are ceva tupeu băiatul ăsta. Dacian, nu ţine!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Dragnea

O nouă dispută între liderul PSD Liviu Dragnea şi liderul PLUS Dacian Cioloş pe tema colaborării cu serviciile secrete.

Jurnalist: Dacian Cioloş v-a cerut să spuneţi public dacă aţi colaborat cu fosta Securitate sau cu actualele servicii secrete.
Liviu Dragnea: Cine e Cioloş? Are ceva tupeu băiatul ăsta. El trebuie să răspundă dacă are vre legătură cu nişte servicii secrete despre care l-am întrebat eu. Este o tactică securistă. Dacian, nu ţine!

***

Preşedintele PLUS, Dacian Cioloş, a declarat duminică, la Buzău, că vrea să vadă de la Liviu Dragnea „declaraţiile pe propria răspundere ale conducerii PSD care să spună că nu au colaborat cu Securitatea niciodată şi n-au colaborat cu servicii de informaţii din ţară şi din străinătate", altfel acuzaţiile lui rămân „vorbe în pustiu“.

Mai multe pentru tine:
„Regele nu e bine deloc!” Planurile pentru înmormântarea lui Charles sunt schimbate chiar acum!
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Reacția lui Nicolae Ciucă la declarația lui Ciolacu potrivit căreia Buzăul nu este în Moldova: „M-am simţit român şi la Focşani, şi la Suceava, şi la Buzău şi la mine la Pleniţa”
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
După Slănic Prahova, se întâmplă la Cluj. O stradă din municipiul Cluj-Napoca a luat-o la vale
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu"
Jurgen Klopp, sfat pentru succesorul său, ales deja de Liverpool. „Cormoranii” intră într-o nouă eră
Cum a devenit salcia simbolul Floriilor. De la rituale sacre şi legende, până la medicină şi industrie
Sebastian Burduja a venit pe motocicletă să-și depună candidatura la Primăria Capitalei VIDEO
Adevărul despre Moscova lui Putin, dezvăluit de un vlogger român din Rusia. „Vă spun după 20 de ani de trai aici“ VIDEO
Polițiști la volan, instruiți cum să-i oprească pe vitezomani. „Noi aici nu facem școală de șoferi...” VIDEO