Dialog savuros între Crin Antonescu şi Elena Udrea, în direct. Liderul PNL îi răspunde cu citate din Gigi Becali

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Replici "tăioase" între Crin Antonescu şi Elena Udrea  FOTO Adevărul

Aflaţi în studiourile Realitatea TV, Crin Antonescu şi Elena Udrea au avut un schimb de replici prin care s-au „înţepat” reciproc. Liderul PNL şi deputatul Elena Udrea au schimbat câteva replici, iar Crin Antonescu a preferat să apeleze la citate din Gigi Becali.

În timpul crossului, Andreea Creţulescu l-a întrebat pe Crin Antonescu dacă, în situaţia în care ar ajunge la Cotroceni, ar lua-o drept consilier prezidenţial pe Elena Udrea.

„După cum spunea şi domnul Becali, astăzi, îl voi cita pe dumnealui, prefer să nu răspund la întrebări ipotetice”, a răspuns Crin Antonescu.

La rândul său, jurnalistul Rareş Bogdan  a intervenit în discuţie şi a întrebat-o pe Elena Udrea ce i-ar găti viitorul preşedinte Crin Antonescu.

„Şi eu prefer să nu răspund la întrebări teoretice. Eventual, v-aş putea spune ce i-aş găti soţului meu”, a spus răzând şi Elena Udrea.

În joc a intrat şi Crin Antonescu. „Doamna Udrea mi-ar găti orice, dar cu puţină cianură”, a replicat Antonescu râzând.

Elena Udrea a intrat pe scena mare a politicii drept consilier prezidenţial pentru preşedintele Traian Băsescu. În aceea perioadă, Elena Udrea îşi atrăsese şi numele de „blonda de la Cotroceni”.