Cozmin Guşă: „Sunt de acord cu amnistia şi graţierea, dar cu două condiţii!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cozmin Guşă

Consultantul politic Cozmin Guşă a explicat, într-un interviu DCNews, cum ar trebui să fie făcute legile amnistiei şi graţierii.

"Eu sunt de acord cu amnistia şi graţierea cu două condiţii: cu recuperarea integrală a prejudiciului şi cu amendă foarte puternică care să aducă bani statului român, adică recuperăm asta, dar mai vrem încă pe atât pentru că ai greşit. Asta la oamenii de afaceri. Iar la oamenii politici, beneficiezi de amnistie sau graţiere, ok, dar mai stai o tură sau două, ne mai vedem în 2024. Până atunci rămâi om politic fără să fii consilier, consilier judeţean, primar, parlamentar. Cu aceste condiţii. Să recuperăm pentru statul român pentru că avem multe de construit în România, cu amendă pentru cel care a greşit, să îşi vândă o casă, două, trei, să dea banii aici să facem un spital din alea patru case ale lui, mai ales dacă vreo două sunt prin Florida. Iar la oamenii politici, cu pauză. Aducem pacea, construim, nu tot alergăm unul după alţii", a declarat Cozmin Guşă.

Mai multe pentru tine:
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Destinație de weekend. Muzeul Chihlimbarului găzduiește cea mai mare pepită de rumanit din lume VIDEO
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu"
Zodiile care după Paște vor scăpa de toate problemele și vor avea o perioadă de vis. Fericirea o să-și facă simțită prezența și în viața lor
Un om de știință a elucidat misterul „blestemului faraonului”. Ce i-a ucis pe cei care au deschis mormântul lui Tutankhamon
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Cum își asigura un tânăr din Olt banii de păcănele. Polițiștii i-au găsit acasă zeci de bancnote de 200 și 500 euro
Peștera mortală. O cavernă din Kenya, despre care se crede că este sursa Ebola, ar putea provoca următoarea pandemie
Adevărul despre Moscova lui Putin, dezvăluit de un vlogger român din Rusia. „Vă spun după 20 de ani de trai aici“ VIDEO
Crenvurștii, mai nocivi decât legumele sau fructele cu pesticide. Ce spun specialiștii
Atacuri de ambele părţi, în cursul nopţii, vizând obiective de infrastructură