Codrin Ştefănescu, despre maneaua lui Guţă cu dedicaţie pentru PSD: Nu e la comanda partidului, dar e fabuloasă, o s-o distribui pe Facebook

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Dragnea şi Codrin Ştefănescu, în ritm de manele spre europarlamentare

Codrin Ştefănescu, secretarul general al PSD, susţine că maneaua compusă de Nicolae Guţă cu dedicaţie pentru PSD nu a fost plătită de partid, însă „e foarte mişto, are ritm“. Codrin Ştefănescu spune că va posta melodia şi pe pagina sa de Facebook, ca toţi social-democraţii să o poată asculta.

„Melodia nu e la comanda PSD, nu e plătitiă de PSD, dar e fabuloasă, e foarte mişto, îmi place ritmul, o s-o postez pe pagina mea de Facebook, ca toţi simpatizanţii PSD să o poată asculta. Nu e nuntă sau botez să nu se asculte Guţă şi Salam. Există o grămada de melodii populare în Moldova şi în Ardeal cu dedicaţie pentru PSD“, a spus Codrin Ştefănescu pentru „Adevărul“. 

La scurt timp, Codrin Ştefănesu a distribuit maneaua pe Facebook. „O parte din presa securistoidă – hastagistă – penelistă – iohannistă a luat foc cu indignare când a ascultat maneaua lui Guţă despre PSD ! S-au tăvălit pe jos, au făcut crize de nervi, au urlat de invidie. Dar mie chiar îmi place mult, mult de tot ! Bravo, Guţă !“, a scris secretarul general al PSD. 

Nicolae Guţă a lansat maneaua electorală „Victorie PSD“, dedicată „celui mai tare partid posibil“. Pe canalul de Youtube Manele TV este menţionat faptul că melodia a fost făcută „la comanda PSD“.