Cîţu le bate obrazul lui Ciolacu şi Cioloş după negocierile cu PSD şi USR. Ce reproşuri are liderul PNL

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Premierul demis Florin Cîţu FOTO Mediafax Foto / Andreea Alexandru

Florin Cîţu a apreciat că discuţiile cu PSD au fost constructive, însă i-a bătut obrazul lui Marcel Ciolacu pentru faptul că ar fi dat informaţii despre negocierile concrete între liberali şi social-democraţi. De asemenea, Cîţu s-a declarat deranjat şi de Dacian Cioloş, pentru că ar pune sub semnul întrebării autoritatea preşedintelui PNL, când spune că propunerea sa ca premier ar fi o glumă.

„Domnul Ciolacu a dat din discuţia de ieri. Repet, aseară nu s-a discutat despre portofolii sau premier. E pe masă această variantă, dar e o variantă pusă pe masă. Să vedem dacă această variantă este susţinută în partid. Hai să facem un pas acum, să avem un guvern acum. Pentru şapte ani mai avem timp”, a declarat Florin Cîţu, după participarea la un eveniment privind IMM-urile.

Liderul PNL a precizat că va merge în partid pentru a prezenta stadiul negocierilor cu USR şi PSD. De asemenea, Cîţu s-a declarat deranjat de o declaraţia lui Dacian Cioloş. 

„Am avut o discuţie bună cu cei de la USR, dar ieri am văzut o declaraţie care pune în umbră autoritatea preşedintelui PNL. E complicat să negociezi cu cineva care spune că atunci când vorbeşte de preşedintele PNL că ar fi o glumă să fie premier”, a completat Cîţu.

Mai multe pentru tine:
Actorul român care a iubit o singură femeie timp de 50 de ani. A cerut-o de soție când încă era elevă
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Ce oraș din lume este primul pe listă să fie distrus în cazul unui război nuclear. Documentele au fost declasificate
Recunoști personajele? Fac parte din generația de aur, el a fugit din țară și nu a mai apărut în filme, iar ea s-a măritat la 50 de ani
Dubai va continua planul de extindere a aeroportului Al Maktoum în valoare de 35 de miliarde de dolari
Consecințele hrănirii urșilor la marginea drumului. Șeful Salvamont Argeș: „Nu-ți bate joc de el încurajându-i cerșitul!”
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Detalii incredibile din viaţa familiei regale britanice: Regele Charles, considerat „neajutorat” de răposata Regină Elisabeta II. Nici tatăl său nu îl ierta
Timișoara strălucește în Duminica Floriilor. Explozie de culoare și parfum în oraș FOTO VIDEO
Stadiul lucrărilor la centura de ocolire Timișoara-Sud. Muncitorii vor lucra de 1 Mai și vor fi liberi de Paști FOTO
Firea și-a depus candidatura la PMB însoțită de Ciolacu. Ce mesaj a avut pe tricou și ce i-a transmis lui Piedone