Cioloş: Nu voi candida împotriva lui Iohannis la prezidenţiale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul prim-ministru Dacian Cioloş a declarat, vineri seară, că nu va candida la viitoarele alegeri prezidenţiale, dacă în cursă se află şi preşedintele Klaus Iohannis, persoană cu care păstrează legătura şi în prezent.

„Nu, nu cred că în situaţia de faţă trebuie să ne concurăm“, a declarat Dacian Cioloş, fiind întrebat la Digi 24 dacă va candida împotriva lui Klaus Iohannis, în condiţiile în care şeful statului va încerca să mai obţină un nou mandat în 2019. 

Mai mult, liderul Mişcării România Împreună a subliniat faptul că partidul său şi celelalte formaţiuni care se opun PSD trebuie să găsească „modalitatea cea mai bună de a câştiga alegerile“. 

Dacian Cioloş a recunoscut şi faptul că păstrează legătura cu preşedintele Klaus Iohannis, cu care discută uneori. 

De asemenea, fostul premier a punctat faptul că Mişcarea România Împreună vrea mai întâi să se „consolideze“, apoi poate vorbi cu alte partide anti-PSD despre posibile colaborări. 

Mai multe pentru tine:
O femeie va fi judecată după ce și-a furat propria mașină de la amanet. Banii primiți nu au fost de ajuns
Liberalul Costel Alexe: „Orice zi cu Marcel Ciolacu în funcţia de premier e o jignire la adresa Iaşiului şi a Moldovei”
Sorana Cîrstea, învinsă fără drept de apel de Iga Swiatek, în turul al treilea la Madrid. Ce a spus poloneza
Ingredientele pe care trebuie să le pui în apa ouălelor de Paște, pentru ca să nu se mai spargă. Se regăsesc în bucătăria fiecărei gospodine
Tânărul care a primit premiul „Studentul român al anului în străinătate”. „Subliniază importanța cercetării mele“
CTP îl face praf pe Piedone, cu program cu tot: „Candidatul Parizer Usturoi” şi „rafala de agramatisme, fraze fracturate...”
Actorul român care a iubit o singură femeie timp de 50 de ani. A cerut-o de soție când încă era elevă
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Macron creionează o nouă viziune despre Europa: „Regulile jocului s-au schimbat”
Jobul plătit cu peste 2.000 de euro în România, dar nepopular printre tineri. „Ai și pauze de țigară și cafea, dar nu abuza”
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”