Bogdan Diaconu, preşedinte PRU: „Bravo, Mirel Palada! Aşa merită toţi trădătorii de la USR care au ales să apere interesele lui Soroş!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bogdan Diaconu, liderul Partidului România Unită (PRU), formaţiune susţinută de Sebastian Ghiţă, l-a felictat pe Mirel Palada pentru că l-a bătut pe senatorul USR Mihai Goţiu.

„Bravo, Mirel Palada! Aşa merită toţi trădătorii de la USR care au ales să apere interesele lui Soroş şi ale străinilor împotriva intereselor românilor!“, a scris Bogdan Diaconu pe Facebook. 

Mirel Palada a fost purtătorul de cuvânt al PRU, partid susţinut de Sebastian Ghiţă, care la alegerile parlamentare a ratat intrarea în Parlament, deşi a folosit imaginea lui Victor Ponta în campanie. 

Senatorul USR Mihai Goţiu a fost agresat fizic de Mirel Palada, sociolog şi fostul purtător de cuvânt al Guvernului Ponta, în timpul unei pauze publicitare de la B1 TV. Goţiu a declarat ulterior că va depune plângere la Poliţie, după ce a fost lovit cu pumnii şi cu picioarele.

Istoricul Stelian Tănase a povestit, pe blogul personal, cum l-a găsit pe senatorul Mihai Goţiu, „prăbuşit într-un fotoliu, cu capul în mâini, în stare de şoc“, miercuri seară, după ce alesul USR fusese bătut de Mirel Palada, fost purtător de cuvânt al Guvernului Ponta.