Barna refuză propunerea lui Cioloş de a renunţa amândoi la cursa pentru şefia USR-PLUS: „Eu intenţionez să merg mai departe”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Barna nu doreşte să renunţe la cursa pentru şefia USR PLUS. FOTO: Inquam Photos

Co-preşedintele USR-PLUS Dan Barna a declarat, întrebat fiind ce părere are despre propunerea lui Dacian Cioloş de a nu candida pentru şefia partidului, că USR-PLUS este un proiect la care munceşte de patru ani şi că are „foarte mare încredere în înţelepciunea colegilor” săi de partid. Vicepremierul a transmis că a participat la „toate luptele şi la toate confruntările pe care USR-PLUS le-a avut” şi că intenţionează să meargă mai departe.

„Proiectul USR-PLUS este un proiect la care muncesc de patru ani de zile, este un proiect asumat, am foarte mare încredere în înţelepciunea colegilor mei”, a afirmat Dan Barna, joi, întrebat fiind ce părere are despre propunerea lui Dacian Cioloş de a renunţa amândoi la ideea candidaturii la preşedinţia formaţiunii politice. 

Chestionat dacă are încredere şi în înţelepciunea lui Cioloş cu privire la această propunere, Barna a anunţat că va „merge mai departe”.

Surse: Dacian Cioloş i-a propus lui Dan Barna să nu candideze niciunul la şefia USR PLUS

„Este întotdeauna o chestiune de mesaj politic. Eu am participat la toate luptele şi la toate confruntările pe care USR PLUS le-a avut. Intenţionez să merg mai departe pentru că eu cred foarte mult că USR-PLUS este un partid care pe termen lung va avea un cuvânt greu în politica din România”, a afirmat Barna, refuzând că facă ale comentarii pe acest subiect.

Dacian Cioloş i-a propus lui Dan Barna să nu candideze niciunul pentru şefia partidului în toamnă şi să susţină un alt candidat, potrivit unor surse politice.