Avocatul din Costa Rica al Elenei Udrea şi al Alinei Bica a cerut punerea lor în libertate, ca urmare a deciziilor luate de ICCJ în cazul lor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Avocatul din Costa Rica al Elenei Udrea şi al Alinei Bica a cerut punerea lor în libertate, ca urmare a deciziilor ICCJ de a suspenda executarea pedepsei în cazul lor.

Conform AmeliaRueda.com, avocatul a solicitat Tribunalului din Pavas eliberarea lor din închisoare.

Biroul pentru Consultanţă Tehnică şi Relaţii Internaţionale al Ministerului Public a transmis pentru AmeliaRueda.com că Bica şi Udrea sunt în arest preventiv şi că nu a fost formulată nicio solicitare de către partea română în vederea anulării cererii de extrădare.

Instituţia se va consulta cu autorităţile române pentru clarificări în acest caz", a transmis Biroul pentru Consultanţă Tehnică şi Relaţii Internaţionale al Ministerului Public.

Elena Udrea şi Alina Bica au fost reţinute în 3 octombrie de autorităţile din Costa Rica.

Mai multe pentru tine:
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Apropiat al lui Geoană, despre declarațiile lui Ciolacu la adresa adjunctului NATO: „De ce să nu moară și capra vecinului”
O poveste extraordinară de viață din care avem toți de învățat. „Totul a început cu niște semințe. De bostan, cu sare”
Actorul român care a iubit o singură femeie timp de 50 de ani. A cerut-o de soție când încă era elevă
Jobul plătit cu peste 2.000 de euro în România, dar nepopular printre tineri. „Ai și pauze de țigară și cafea, dar nu abuza”
Putin, probabil, nu a ordonat uciderea lui Navalnîi, au estimat serviciile secrete americane
Un medic, triatlonist la 83 de ani, împărtășește reţeta sănătăţii sale: patru principii-cheie ale dietei
Povestea Kibuțului, hub-ul gastronomic și cultural de la Gărâna. Un mic restaurant, în finala Destinației Anului 2024 FOTO
Dieta celei mai în vârstă câștigătoare a unui concurs de Miss. Cum de arată atât de bine la 60 de ani | VIDEO
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Marcel Ciolacu îl susţine pe Klaus Iohannis pentru funcţia de secretar general NATO ca cetăţean. Nu ca premier, nici ca preşedinte PSD