Acuzaţii fără precedent în Parlament: „Îngrijorarea lui Orban era cum să se îmbete la Guvern”. Lider PNL: Să ridice piatra cel fără de păcat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Măsurile de relaxare din interiorul Guvernului. FOTO Facebook Vasilcoiu

PSD şi PNL s-au atacat în Parlament pe tema nepurtării măştii de protecţie de către Ludovic Orban într-o sală a Guvernului şi pentru faptul că a consumat băuturi alcoolice la locul de muncă. Liderul deputaţilor PSD a subliniat că îngrijoarea lui Orban „era cum să se îmbete la Guvern”, nu aceea că nu sunt măşti de protecţie.

„Mă întreb de ce Orban şi-a dat amendă minimă? Nu era îngrijorat că nu au dat încă măştile gratuite. Îngrijorarea lui Orban era cum să se îmbete la Guvern. Fuma trabuc în Guvern”, a declarat liderul deputaţilor PSD. 

Replica a venit de la liderul deputaţilor PNL, Florin Roman. „Să ridice piatra cel fără de păcat. Sunt colegi de-ai dumneaviastră care nu au făcut acelaşi lucru? Aţi dus totul la un nivel care ţine la un subiect de scandal, nu de Parlamentul”, a precizat Florin Roman. 

De asemenea, liberalul a subliniat că PSD nu ar mai trebui să vorbească de DNA şi plângeri penale, din moment ce este un partid care are „hoţia în ADN”.