Povestea restaurantului Mesogios, un business de un milion de euro: cât plăteşte proprietarul pe chirie şi cum arată istoria de 15 ani a localului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Proprietarului Mesogios, Cezar Andrei

Alegerea locului potrivit este de o importanţă crucială atunci când vrei să îţi deschizi un restaurant, de aceea, în cazul proprietarului Mesogios Cezar Andrei, căutarile s-au oprit atunci când a simţit că locul este perfect, fiind vorba de o vilă din inima Capitalei pentru care astăzi plăteşte o chirie lunară de 3.000 de euro.

În 2000 bucătăria mediteraneană era "inexistentă" în Bucureşti, de aceea fondatorul Mesagios, de profesie jurist şi fără experienţă pe zona restaurantelor la momentul respectiv, spune că a intrat pe "un teren minat". A optat iniţial pentru deschiderea unui restaurant italienesc, însă a căutat îndelung şi a ajuns la concluzia că un restaurant de peşte şi fructe de mare i s-ar potrivi cel mai bine.

Investiţia iniţială a fost de 150.000 de dolari pentru amenajarea spaţiului, inclusiv echipamente şi dotări, care au venit din Cipru. 

Citeşte pe wall-street.ro continuarea articolului