Operatorul de telefonie care renunţă la facturile de hârtie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Operatorul de telefonie mobilă Orange România a transmis notificări clienţilor, anunţându-i că, începând cu această lună, vor primi factura exclusiv în format electronic, prin e-mail.

„Salut! Te anunţăm că, începând cu luna aceasta, factura ta Orange va fi disponibilă exclusiv în format electronic şi o vei primi lunar pe e-mail. O poţi accesa oricând şi pe calculator, în My Orange https://oran.ge/facturi sau din SMS-ul prin care te-am înştiinţat de emiterea facturii”, se arată în mesajul transmis de operator.

Contactaţi de profit.ro, reprezentanţii Orange România au declarat că notificarea a fost transmisă către câteva mii de clienţi şi că operaţiunea urmăreşte reducerea consumului de hârtie şi sprijinirea clienţilor în adoptarea metodelor digitale de primire şi de plată a facturii.

„SMS-ul a fost transmis către câteva mii de clienţi care primesc deja factura Orange şi prin intermediul e-mail-ului. Pentru a le fi mai uşor să intre în posesia facturii în format digital, clienţii o pot descărca direct din SMS sau o pot accesa din aplicaţia My Orange. Ne dorim să sprijinim clienţii în adoptarea metodelor digitale de primire şi de plată a facturii şi, în acelaşi timp, să contribuim la reducerea consumului de hârtie. Acest tip de acţiuni fac parte din strategia de responsabilitate socială a Orange România, cu scopul de reducere a impactului asupra mediului înconjurător. Clienţii au opţiunea de a păstra factura în format fizic. Dematerializarea proceselor şi eficientizarea consumului de resurse – în acest caz, cel de hârtie  - înseamna parcurgerea unui drum lung, dar care ne ajută pe noi toţi, companii şi clienţi, să avem un comportament mai responsabil faţă de mediul înconjurător”, au afirmat reprezentanţii Orange România.