FOTO Un director al Goldman Sachs şi-a cumpărat cu 14 milioane de dolari o vilă construită la 1909 într-una dintre cele mai exclusiviste zone ale New Yorkului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vila construită în 1909 în Manhattan, cumpărată de un executiv al Goldman Sachs pentru 14 milioane de dolari FOTO Corcoran

Preşedintele diviziei asiatice a Goldman Sachs, Mark Schwartz, a cumpărat o vilă în Manhattan pentru 14 milioane de dolari, una dintre puţinele astfel de proprietăţi disponibile într-una dintre cele mai exclusiviste zone ale New Yorkului, potrivit Bloomberg.

Foto

Vila are o suprafaţă de 1.115 metri pătraţi şi este amplasată în zona Upper West Side. Clădirea are patru niveluri şi a fost construită în 1909 de William Tuthill, arhitectul renumitei Carnegie Hall.

Schwartz (59 de ani) a plătit cu 3,7% peste preţul de listă, de 13,5 milioane de dolari. Vila are 12 dormitoare şi 11 băi, are vedere la râul Hudson şi este împrejmuită cu grădini.

Schwartz a revenit la Goldman Sachs în luna iunie a anului trecut după o pauză de 11 ani, preluând funcţia de preşedinte al operaţiunilor din regiunea Asia-Pacific. Anterior, el a fost CEO la Soros Fund Management şi preşedinte la MissionPoint Capital Partners. Schwartz a mai lucrat la Goldman în perioada 1979 - 2001.