Dan Diaconescu s-a întors în România, dar nu vrea să spună cine sunt investitorii străini care se află "alături de el". Tot azi, pleacă din nou

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dan Diaconescu a revenit, miercuri, în ţară, spunând că a fost într-un turneu de două zile în Germania, Franţa şi Spania. El a menţionat că alături de el se află un investitor străin, fără a spune cine este acesta.

Diaconescu a arătat că are o întâlnire la ora 14.00, apoi va pleca din nou din ţară în cursul zilei de miercuri. Avocatul său Daniel Fenechiu a declarat că acesta are avea o întâlnire la Ambasada SUA la  Bucureşti. CITEŞTE DESPRE ACEASTĂ ÎNTÂLNIRE AICI!

Practic, Diaconescu nu a răspuns clar la niciuna dintre întrebările jurnaliştilor chiar dacă aceştia au insistat. "Aveţi banii? Da sau nu?", au întrebat reporterii în mai multe rânduri, însă patronul OTV nu a spus nimic.

Nici la întrebările legate de întâlnirile pe care le-a avut în ultimele zile, Diaconescu nu a răspuns, arătând că "o să aflaţi de la SIE cu cine am vorbit".

El a spus că pe parcursul zborului spre România a discutat foarte mult cu ministrul pentru relaţia cu sindicatele, Liviu Pop, care s-a aflat în acelaşi avion cu el.

El a spus că este "o luptă pe viaţă şi pe moarte pentru Oltchim" şi că el preferă să "îşi dea banii şi viaţa" pentru combinat.

Revenim cu amănunte.