Vodafone anunţă precomenzile pentru Keyone, telefonul BlackBerry cu Android

Vodafone anunţă precomenzile pentru Keyone, telefonul BlackBerry cu Android

Keyone are Android, tastatură fizică şi încă e un BlackBerry.

BlackBerry nu se mai bucură de popularitatea de pe vremuri, dar i-au mai rămas câţiva fani chiar şi în România. Pentru aceştia, Vodafone aduce telefonul Keyone în România.

Ştiri pe aceeaşi temă

Precomenzile pentru BlackBerry Keyone pot fi înregistrate între 22 mai şi 6 iunie 2017. Acesta e un smartphone cu ecran de 4,5 inci la rezoluţie 1.620 cu 1.080 pixeli, rulează Android 7.1 Nougat, dar are şi tastatură fizică. Are şi o cameră de 12 megapixeli, poate înregistra 4K, memorie RAM de 3GB şi de o capacitate de stocare de 32GB, care poate fi extinsă cu un card de memorie de până la 2TB. Bateria e de 3.505 mAh, ceea ce înseamnă o autonomie bună, dat fiind că ecranul şi rezoluţia nu sunt foarte mari.

Clienţii Vodafone România pot înregistra precomenzi pentru BlackBerry KEYone pe site-ul operatorului. Poate fi achiziţionat la un preţ care porneşte de la 169 de euro, împreună cu abonamentul Super RED 49. Abonamentul Super RED 49 include 8GB de internet mobil disponibil în ţară şi în roaming în Spaţiul Economic European, minute şi SMS-uri nelimitate în orice reţea naţională şi în roaming, şi acces nelimitat la social media (Facebook, Messenger, Instagram, WhatsApp, Pinterest, Twitter, Snapchat, Tumblr, Viber, Message+), precum şi 1.000 de minute internaţionale pe mobil.

Mai merită menţionat despre telefon că are mufă USB-C, camera secundară e de 8MP, iar ecranul este tactil, tocmai pentru a putea utiliza fără probleme aplicaţiile de Android. A fost prezentat în februarie anul acesta, iar din aprilie e disponibil în magazine.

citeste totul despre: