Un jandarm aflat în timpul liber a salvat viaţa unui bărbat care încerca să se sinucidă, pe calea ferată

0
Publicat:

Un subofiţer din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Regele Ferdinand I” Târgu Mureş, aflat în timpul liber, a reuşit, duminică, să salveze viaţa unui bărbat care voia să se sinucidă. Omul stătea întins pe calea ferată și aștepta trenul.

Jandarmul salvator. FOTO Gruparea de Jandarmi Mobilă „Regele Ferdinand I” Târgu Mureş
Jandarmul salvator. FOTO Gruparea de Jandarmi Mobilă „Regele Ferdinand I” Târgu Mureş

Florin este plutonier major și lucrează ca subofițer operativ în cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Regele Ferdinand I” Târgu Mureș de 16 ani. Duminică după-amiază era în timpul său liber și se afla alături de familia sa în trafic.

A oprit maşina la o trecere de cale ferată. Atunci a observat o persoană întinsă pe şine. Nu a stat pe gânduri: i-a rugat pe cei dragi să-l aştepte şi a fugit să vadă despre ce este vorba. Era un bărbat, de vârstă mijlocie, conştient, dar aflat într-o stare vădită de supărare care, în momentul în care l-a văzut, i-a spus să plece pentru că el nu mai vrea să trăiască. Colegul nostru şi-a dat seama că este vorba de o situaţie gravă, ce trebuia rezolvată imediat”, a scris pe Facebook, Gruparea de Jandarmi Mobilă „Regele Ferdinand I” Târgu Mureş.

Florin a sunat pe loc la 112, solicitând sprijin și păstrându-și calmul, cu empatie și vorbe încurajatoare, a reușit în cele din urmă să-l convingă să se ridice.

A stat cu el de vorbă până au ajuns echipajele de salvare. Uneori, câteva minute pot face diferența dintre viată și moarte. Felicitări, Florin!”, a mai transmis Gruparea de Jandarmi Mobilă din Târgu Mureş.

 Amintim că, în urmă cu câtreva zile, doi poliţişti au salvat de la moarte un bărbat din Neamț care-şi tăiase artera branhială.

recent, un  elev a salvat de la moarte un profesor după ce i-a făcut masaj cardiac și respirație gura la gură până la venirea medicilor

image
image
image

HomeȘtiri interneȘtiri localeȘtiri externePoliticăEconomieSportStil de viațăShowbizOpiniiCele mai citite 🔥Adevărul LiveAdevărul de weekendAnunțuri în ziar

image

Ultimele știri ⏱️Război în UcrainaIstoria zilei

El este elevul care a salvat de la moarte un profesor. I-a făcut masaj cardiac și respirație gura la gură până la venirea medicilor

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite