Zonă blestemată pe calea ferată. A treia sinucidere în Neamţ, pe acelaşi segment de drum

0
Publicat:

A treia sinucidere în Neamţ pe acelaşi sector feroviar s-a înregistrat în dimineaţa de miercuri, 15 februarie 2023, într-o zonă de pe calea ferată, victimă fiind şi de această dată tot un bărbat.

Accidentul s-a petrecut în localitatea Trifești FOTO Poliția Neamț
Accidentul s-a petrecut în localitatea Trifești FOTO Poliția Neamț

Zona unde multe persoane au decis să-şi pună capăt zilelor este situată pe doar câţiva kilometri, între comunele Trifeşti şi Horia, judeţul Neamţ. Miercuri, 15 februarie, în jurul orei 07.20, poliţiştii au fost sesizaţi despre producerea unei alte tragedii, un accident pe calea ferată ce trece prin Trifeşti.

„În urma cercetărilor preliminare efectuate de poliţişti a rezultat că trenul, care circula pe ruta Mărăşeşti - Paşcani, ar fi surprins şi accidentat un bărbat în vârstă de 46 de ani, din Secuieni, în condiţii ce vor fi stabilite în cursul anchetei. Sunt efectuate cercetări pentru ucidere din culpă“, a transmis Poliţia Neamţ.

Un act suicidal este ipoteza care a fost luată în calcul în ceea ce priveşte decesul victimei.

Un alt caz petrecut în zona menţionată a avut loc în noaptea de duminică spre luni, 8/9 ianuarie 2023. Un tânăr de 21 de ani, din Horia, s-a întins pe şine şi nu a reacţionat la semnalele sonore trase de conductorul locomotivei.

O tragedie s-a consumat și în noaptea de 24/25 noiembrie 2022, fiind vorba tot despre un tânăr. În jurul orei 22.00, trenul Interegio, care circula pe ruta Bucureşti - Suceava Nord, a accidentat un nemţean de 23 de ani, din Trifeşti. În apropierea căii ferate, poliţiştii au descoperit maşina cu care tânărul venise până în locul unde a decis să-şi ia zilele.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite