Mircea Lucescu revine. Antrenorul a anunțat când va prelua noua sa echipă

0
Publicat:

Mircea Lucescu și-a dat demisia de la Dinamo Kiev în noiembrie anul trecut, iar de atunci a luat o pauză de la activitatea de antrenor, petrecând mai mult timp în România, și susținând echipele din Superliga la care a făcut performanță, Dinamo și Rapid.

Mircea Lucescu a antrenat ultima dată în Ucraina. Foto Dinamo Kiev
Mircea Lucescu a antrenat ultima dată în Ucraina. Foto Dinamo Kiev

După aproape 5 luni de inactivitate, tehncianul român de 78 de ani a dezvăluit într-o discuție cu jurnaliștii italieni că va reveni în antrenorat. "Il Luce” va prelua o nouă echipă începând din luna iunie, la finalul sezonului actual: "După 50 de ani am avut prima perioadă de odihnă.

Din nefericire, după tot ceea ce s-a întâmplat în Ucraina, am decis să pun punct și să aștept luna iunie. De aceea am refuzat-o în acest sezon pe Beșiktaș, care mă dorea să preiau echipa din mers. Aștept o echipă la care să îmi pot construi singur lotul. La 78 de ani nu îmi lipsesc entuziasmul și pasiunea. Merg mereu la meciuri pentru a rămâne la curent și pentru a fi pregătit atunci când va veni telefonul potrivit", a declarat Mircea Lucescu pentru italienii de la Tuttosport.com.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite