Reacția lui Lucescu după scandalul în care e implicat Daniel Niculae. „Doar la noi a rămas chestia asta”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mircea Lucescu a vorbit despre situația lui Daniel Niculae, după ce acesta și mai mulți suporteri au fost audiați într-un dosar privind ”un grup infracțional organizat care ar avea ca scop introducerea materialelor pirotehnice în stadioane”. Omul de fotbal, în vârstă de 78 de ani, spune că nu mai trebuie să vedem petarde în arene, dar și că președintele Rapidului a fost păcălit de fanii giuleșteni.

Mircea Lucescu spune că petardele nu au ce căuta pe stadioane. Foto Getty images
Mircea Lucescu spune că petardele nu au ce căuta pe stadioane. Foto Getty images

”Nu e vorba doar de suporteri, e un moment în care trebuie să se ia o hotărâre în privința asta, nu e plăcut să vezi tot felul de petarde pe teren, întreruperi de joc, să fie pericolul de a lovi pe cineva. Doar la noi a mai rămas chestia asta. E vorba de un om important în angrenajul echipei Rapid. Nico are o responsabilitate fiind președinte, dar sper ca din situația asta ceilalți să învețe foarte mult și suporterii, în special. Nu cred că Nico e atât de vinovat. El a încercat să îi țină aproape pe suporteri, dar ei au profitat de asta și și-au făcut de cap.

Cred că asta va duce la eliminarea de pe terenul de fotbal a celor care se folosesc de astfel de mijloace pentru a impresiona. În fotbal, cel mai important e ce se întâmplă pe terenul de joc. Ceilalți doar susțin atmosfera”, a declarat Mircea Lucescu pentru DigiSport.

Daniel Niculae a susținut că i-a ajutat pentru coregrafii 

16 dintre cei 17 suspecți din dosarul în care a fost audiat și Daniel Niculae au fost reținuți 24 de ore, după care azi parchetul a decis ca trei dintre aceștia, printre care și Liviu Ungurean, șeful galeriei Rapid, să fie arestați pentru 30 de zile. Restul au fost plasați sub control judiciar timp de 60 de zile.

Președintele clubului giuleștean a fost eliberat pentru că nu este considerat pericol public. Daniel Niculae are calitate de suspect. Anchetatorii îl acuză pe oficialul vișiniilor că i-ar fi ajutat cu bani pe ultrașii lui Rapid pentru achiziționarea materialelor pirotehnice, însă l-au lăsat să plece acasă după ce acesta a explicat că le oferea ajutor financiar suporterilor doar pentru realizarea coregrafiilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite