Fernando Santos, făcut praf după ce l-a lăsat pe Ronaldo pe bancă. Cine sare la gâtul antrenorului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Georgina Rodriguez (28 de ani), partenera lui Cristiano Ronaldo (37 de ani), a fost prima care l-a atacat pe Fernando Santos (68 de ani), selecționerul Portugaliei, după ce lusitanii au fost eliminați de Maroc în sferturile de finală ale Campionatului Mondial din Qatar.

Cristiano Ronaldo a părăsit CM Qatar 2022 cu ochii în lacrimi. Foto EPA EFE
Cristiano Ronaldo a părăsit CM Qatar 2022 cu ochii în lacrimi. Foto EPA EFE

Astăzi, prietenul tău a făcut alegerea greșită. Acel prieten despre care vorbești atât de frumos și cu atât de mult respect. Aceeași persoană care, atunci când te-a introdus în teren, a văzut cum jocul se schimbă radical. Dar era prea târziu. Nu poți subestima cel mai bun jucător din lume, care este cea mai puternică armă a ta. Ar trebui să procedezi așa cu cei care nu merită să fie în primul 11.

Viața ne dă lecții. Astăzi nu am pierdut, ci am învățat ceva. Te admirăm, Cristiano”, a postat Georgina Rodriguez, pe contul personal de Instagram.

Georgina Rodriguez își apără partenerul de viață. Foto Instagram
Georgina Rodriguez își apără partenerul de viață. Foto Instagram

Fernando Santos a fost pus la zid și de Luis Figo, fosta mare glorie a fotbalului portughez după ce ibericii au fost eliminați de Maroc.

"Nu poți să câștigi Cupa Mondială cu Ronaldo pe bancă. Ok, ai învins pe Elveția, a fost un rezultat foarte bun. Dar poți face asta meci de meci? Nu. Lăsarea lui Ronaldo pe bancă a fost o mare greșeală, această înfrângere poartă pe deplin responsabilitatea staff-ului tehnic și a antrenorului", a spus Luis Figo, conform presei lusitane.

Ronaldo a fost titular în partidele din faza grupelor de la CM Qatar 2022. Apoi, reacția nervoasă de la partida cu Coreea de Sud l-a costat pe atacant, care a fost lăsat pe bancă de Santos, atât la partida din optimi, cât și la meciul din sferturi.

Santos nu regretă că nu l-a titularizat pe Ronaldo

Fernando Santos a fost întrebat la conferința de presă susținută după meciul cu Maroc dacă regretă că nu l-a titularizat pe Cristiano Ronaldo, iar răspunsul portughezului a fost negativ. ”Nu regret, echipa a jucat foarte bine așa în meciul cu Elveția. Cristiano este un jucător mare și a înțeles că va intra când va fi nevoie de el. Nu regret”, a spus Fernando Santos.

Fernando Santos a dat-o în bară cu o generație de excepție. Foto EPA EFE
Fernando Santos a dat-o în bară cu o generație de excepție. Foto EPA EFE

Apoi, antrenorul lusitan a spus că eliminarea a fost o mare dezamăgire, mai ales că portughezii erau convinși că vor câștiga trofeul. ”Eram convinși că vom ajunge în finală și vom câștiga trofeul. E o mare, mare dezamăgire pentru mine și pentru jucători. Toți eram încrezători, dar adevărul este că am dat greș”, a declarat Fernando Santos, după ce Portugalia a fost eliminată de Maroc.

Pe făraș după 8 ani pe banca Portugaliei

În funcție din septembrie 2014 și cu angajament valabil până pe 31 iulie 2024, Fernando Santos a anunțat că va avea o ședință cu președintele Federației Portugheze de Fotbal și că viitorul său nu e sigur. ”Mâine, voi zbura către Lisabona și voi discuta cu președintele Federației despre viitorul meu, ca întotdeauna”, a anunțat Fernando Santos.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite