Cazul Simona Halep. Toni Iuruc, reacție după audierea fostei sale soții: „Chimia nu e materia mea preferată!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Toni Iuruc, fostul soț al Simonei Halep, de care sportiva s-a despărțit în 2022, după un an de mariaj, a recunoscut că urmărește în continuare cariera acesteia, dar că nu vrea să comenteze nimic despre audierea și eventuala suspendare a sportivei.

Simona Halep și Toni Iuruc au fost căsătoriți timp de un an. Foto Fabebook
Simona Halep și Toni Iuruc au fost căsătoriți timp de un an. Foto Fabebook

Simona Halep a fost audiată timp de două zile de tribunalul independent Sports Resolutions, iar acum se află în așteptarea verdictului în cazul de dopaj în care e implicată. Ea este susținută de mulți dintre conaționali, în contextul în care atât ea, cât și fanii ei speră ca sportiva să revină în elita tenisului mondial.

Toni Iuruc a fost invitat să-și spună părerea sau să o încurajeze pe fosta sa soție în aceste momente grele, dar a preferat să nu o facă. „Nu știu nimic, nu comentez, nu am nicio competență. E meseria ei. Nu e corect să mă apuc eu să vorbesc. Nu mi se pare normal să vorbesc în locul ei”, a spus Iuruc pentru cancan.ro.

El recunoaște totuși că urmărește cariera Simonei Halep: „Absolut, ca orice om, ca orice iubitor de sport, dar nu pot eu să vorbesc, să comentez. Nu s-a dat niciun verdict. Marca, Gazzetta dello Sport, fiecare scrie ce vrea”, a declarat afaceristul, care a completat „Nu pot comenta ceva ce nu știu și nu mă pricep. Nu sunt doctor in doping, chimia nu e materia mea preferată”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite