Survivor All Stars, 23 mai 2024. Reîntors în camp, Zanni intră la bănuieli. Un concurent părăsește competiția

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urma duelului din ediția Survivor All Stars, din 23 mai 2024, un alt concurent părăsește competiția cu doar câteva zile înainte de marea finală. Zanni nu poate accepta ce se întâmplă și sare în apărarea lui, considerând că a fost trimis la duel nejustificat.

Foto: protv.ro
Foto: protv.ro

TJ Miles, Iancu Sterp și Zanni revin în camp și le povestesc celorlalți membri Lod Bandidos experiența recompensei, conform Pro TV.

În tot acest timp, Zanni se simte vizat de Iancu, dar și de ceilalți concurenți și este convins că va ajunge la duel.Andrei Ciobanu: „Am stat cu sufletul la gură până au sosit, bineînțeles, cei trei muschetari. Pe Zanni, când am dat noroc cu el, l-am simțit foarte supărat, mâhnit”.

Zanni, în schimb, are alte preocupări. Concurentul nu se poate gândi la nimic altceva decât la consiliul de eliminare care urmează, fiind convins că Iancu Sterp pregătește ceva.

Zanni: „Nu știu ce se va întâmpla. Mi se pare și o prostie ce se întâmplă, că, aseară, Iancu ne-a zis că o să vorbească cu Sorin. Mă pregătesc să fiu votat și să merg la duel. Am luat personal absolut fiecare secundă în care m-am simțit singur. Vin după voi toți! Nici nu știu pe cine nu am boală”.

Iar până la final Zanni chiar ajunge la duel. Cu TJ Miles. Acesta din urmă pierde duelul eliminatoriu împotriva lui Zanni. Flacăra concurentului s-a stins, cu doar câteva zile înainte de marea finală.Eliminarea acestuia stârnește o reacție categorică din partea lui Zanni.

Zanni: „Mi-a bătut și inima tare. Sunt agitat. Au fost mai mult decât emoții. Sufletul mi-a fost pustiu până am văzut Survivor acum trei ani. Nu avem drept la niciun consiliu. Am fost cu TJ, locul 2, mi-a fost teamă. TJ era de temut pentru toți de aici. A fost mondial”.

TJ Miles: „Trebuie să îi mulțumesc lui Dumnezeu și tuturor care au crezut în mine! Trebuie să îi mulțumesc Franciscăi, că am întâlnit o așa femeie! Mă bucur că am făcut parte din echipa asta!”

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite