Bogdan Stelea, despre impulsivul Gică Hagi. „El nu e mulțumit de nimeni, niciodată”

0
Publicat:

Cum a fost unul dintre cei mai mari fotbaliști ai României din toate timpurile, Gică Hagi se consideră îndreptățit să-și spună părerea când crede că lucrurile merg într-o direcție greșită. Numai că vehemența sa îi deranjează pe unii. Ultima luare de poziție, referitoare la fiul său, Ianis Hagi, are și părți obiective, dar și subiective.

Bogdan Stelea a lucrat direct cu Gică Hagi. Foto DigiSport
Bogdan Stelea a lucrat direct cu Gică Hagi. Foto DigiSport

În acest context, declarațiile lui Bogdan Stelea, fostul său coleg din Generația de Aur vin aducă în lumină cât de greu se lucrează alături de Gică Hagi și cât de implusiv este. Cei doi au fost coechipieri la fotbal, dar au și colaborat la Viitorul în urmă cu 10 ani. Relațiile au fost tensionate, lovindu-se două caractere extrem de puternice.

Bogdan Stelea a fost deranjat de stilul impulsiv al lui Hagi, motiv pentru care colaborarea lor s-a sfârșit după cinci etape în care fostul portar a fost antrenorul echipei. „Ar trebui ca lucrurile să se întâmple numai cum vrea el. Nu vine să spună, cel puțin la mine n-a venit. Numai că îl vezi că nu-i convin lucruri, că nu e mulțumit. El nu e mulțumit de nimeni, niciodată. În permanență are ceva de spus. Când am plecat, i-am și spus.

Stelea l-a sfătuit să se apuce de antrenorat

Sfatul meu era atunci să se apuce și să antreneze el (n.r. Hagi plecase în 2011 de la Galatasaray și devenise managerul Viitorului), pentru că nu o să-i convină absolut de nimeni. El vrea să se întâmple lucrurile cum îi plac lui… și îl înțeleg. Sunt oameni care acceptă astfel de lucruri, eu nu”, a declarat Bogdan Stelea la un podcast, citat de ProSport.

Cel mai selecționat portar român a povestit și de la ce au plecat certurile dintre el și Gică Hagi: ”Aveam un grad de nebunie şi eu, lui i se părea că risc prea mult, că bag prea mulţi tineri, dar eu îi vedeam la antrenament, îmi plăceau şi îi băgam să joace. După aia mi-am dat seama că-i bagi, dar nu-i poţi ţine mai mult de două, trei meciuri. Tineri fiind, nu ştiau să-şi dozeze efortul şi aveau multe căderi”.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite