Ce se întâmplă dacă mănânci usturoi şi miere pe stomacul gol

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Usturoiul este unul dintre cele mai populare alimente. Pe lângă aroma sa unică, acesta este incredibil de eficient în tratarea diferitelor probleme de sănătate, mai ales dacă este consumat crud.

Usturoiul este considerat a fi capabil să prevină şi să trateze toate bolile, în special ateroscleroza, infarctul miocardic, bolile de inimă. Totodată, poate scădea nivelul de colesterol şi a tensiunii arteriale mari.

El poate trata, de asemenea, afecţiuni minore, cum sunt muşcăturile de insecte, răceala, gripa, febra fânului, infecţiile fungice şi diareea călătorului. Mai mult, el controlează eficient simptomele diabetului, a prostatei mărite şi a osteoartritei. În plus, capacitatea sa de a elimina toxinele şi de a întări imunitatea sunt unele dintre proprietăţile sale cele mai importante. În combinaţie cu ghimbir şi ceapă, usturoiul detoxifică organismul după chimioterapie.

Pentru rezultate optime, utilizează usturoi crud, deoarece căldura elimină alicina, ingredientul activ. Trebuie pur şi simplu să-l zdrobeşti şi să-l tai felii, după care să-l laşi deoparte 15 minute şi apoi consumat pe stomacul gol, înainte de a bea sau de a mânca ceva.

Pentru întărirea imunităţii, consumă-l regulat cu miere.

Află pe clickpentrufemei.ro cum să prepari acest amestec şi o reţetă antigripă uimitoare.

Viață sănătoasă



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite