Remediul antic care scade nivelul colesterolului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Colesterolul este un tip de grăsime de care corpul are nevoie pentru a funcţiona la un nivel optim. De aceea, principalele ingrediente din acest remediu au proprietăţi foarte benefice pentru organism.

Astăzi, foarte multă lume este expusă unui risc ridicat de a dezvolta boli cardiovasculare, deoarece au un nivel ridicat de colesterol, care este de obicei rezultatul unei diete sărace.

Din punct de vedere medical, această afecţiune este cunoscută sub numele de tulburare a lipidelor sau a hipercolesterolemiei, şi dacă nu este ţinută sub control, duce la apariţia de boli şi mai grave. De aceea, trebuie să ştim că această grăsime este împărţită în trei categorii.

- Colesterolul bun (HDL) este cunoscut sub numele de lipoproteine cu densitate mare;

- Colesterolul rău (LDL)  este cunoscut sub numele de lipoproteine cu densitate mică;

- Colesterolul total este combinarea primelor două tipuri.

În cele mai multe cazuri, persoanele cu un nivel ridicat de colesterol au o dietă care este prea bogată în grăsimi, dar poate fi o persoană supraponderală, sau care are un stil de viaţă sedentar. De aceea, specialiştii în domeniul sănătăţii fac un apel la oameni să fie mai conştienţi de riscurile pe care le pot aduce valorile crescute ale colesterolului.

Medicina tradiţională chineză s-a folosit de aceste remedii naturale timp de secole şi care au devenit populare în întreaga lume. Acesta este ales de persoanele care vor să menţină sub control această problemă gravă de sănătate.

Află pe clickpentrufemei.ro cum să prepari acest remediu miraculos.

Viață sănătoasă


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri