Topul alimentelor care îngraşă cel mai mult pe timpul verii

Topul alimentelor care îngraşă cel mai mult pe timpul verii

Fructele şi legumele consumate în exces pot să te îngraşe la fel de mult ca dulciurile din comerţ

Pline de zahăr, grăsimi, conservanţi, aceste alimente nu merită să se regăsească în meniul tău din vara aceasta şi desigur, nici în restul zilelor. Pe lângă cel mai important aspect care trebuie menţionat, acela că nu sunt sănătoase, aduc şi kilograme în plus, pe care cu siguranţă nu ţi le doreşti.

Ştiri pe aceeaşi temă

Îngheţata

Desertul preferat al copilăriei, răcoros şi gustos, n-ai cum să nu-l adori. Însă dacă te gândeşti că o singură vafă poate conţine chiar şi peste 200 de calorii şi poate avea mult zahăr în compoziţie şi toppinguri, numărul acestora creşte considerabil. Poţi opta mai degrabă pentru o îngheţată preparată acasă, din fructe date la blender şi ţinute câteva ore la congelator.

Vata de zahăr

Vata de zahăr, aşa cum îi este şi numele, nu conţine zahăr, ci este obţinută în totalitate din acesta. Are 200 de calorii, coloranţi artificiali şi poate creşte riscul apariţiei ADHD la copii, conform studiilor făcute de Universitatea din Ohio. În plus, nu le este recomandată sub nicio formă persoanelor cu sistemul imunitar scăzut sau gravidelor, deoarece vasul în care se face vata de zahăr poate fi contaminat cu diverşi microbi patogeni.

Află ce alte alimente consumate vare nu fac deloc bine siluetei pe clickpentrufemei.ro.

 

Alimente care nu îngraşă

Cosmeticele pot să îngraşe?

 

 

citeste totul despre: