Ce mâncăm şi ce bem în noaptea de Revelion? Sfaturi de la medicul Corina Zugravu, la Adevărul Live
0Dacă de Crăciun ne-am bucurat din plin de bucatele tradiţionale din carne de porc, acum parcă nici n-am mai vrea să auzim de ele. Medicul nutriţionist Corina Zugravu ne-a oferit variante mai uşoare şi poate chiar mai gustoase pentru meniul nopţii de 31 decembrie.
Nu întâmplător medicii ne recomandă ca în noaptea dintre ani să avem un meniu mult mai uşor şi cu mult mai puţin alcool: în primele zile ale lunii ianuarie se înregistrează cele mai multe urgenţe medicale cauzate de abuzul alimentar şi de alcool.
Petrecerea de Revelion este prilejul potrivit să punem punct orgiei culinare şi să facem primii paşi către un an mai cumpătat, cu un stil de viaţă mai echilibrat, cu o alimentaţie mai sănătoasă fără a fi lipsită de gust.