VIDEO „Nisipurile mişcătoare“ ale locului de muncă. Cum a fost surprins un muncitor care repara o conductă fisurată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un muncitor a lăsat mască internetul după ce a fost fotografiat scufundându-se într-o băltoacă cu apă noroiasă, în urma tentativei sale de a repara o conductă fisurată. Jimmie Cox din Granbury, Texas, a fost imortalizat în ipostaza haioasă chiar de cel care l-a contactat pentru a-i fi remediată problema la ţeava din care se scurgea apă pe peluza din faţa casei.

Din momentul în care poza a apărut în mediul online, aceasta a fost imediat distribuită pe canalele de socializare, fiind, totodată, un semn al aprecierii pe care internauţii au manifestat-o pentru patosul cu care muncitorul îşi făcea meseria, potrivit Daily Mail.

Astfel, după ce a fost contactat de Andrea Adams pentru a rezolva problema conductei fisurate, proprietara peluzei cu problema a povestit cum l-a lăsat pe Cox să-şi facă treaba şi s-a dus în casă, iar, ulterior, după ce a revenit la locul conductei buclucaşe, aceasta l-a zărit pe muncitor scufundat pe jumătate în apa noroiasă care se revărsase din ţeava spartă.

Nu mică i-a fost mirarea să-l surprindă pe bărbat în această postură, drept pentru care s-a decis să-i facă o poză şi să o distribuie pe Facebook, pentru a arăta că, uneori, chiar şi pentru un muncitor utilitar, munca poate fi un tonic divin pentru inimă.

Mai mult, femeia s-a declarat surprinsă de efectele postării sale, constatând că poza ei a ajuns să fie comentată până în Brazilia, conturându-se concluzia că, din când în când, dacă nu ar exista probleme, nu am simţi că trăim şi nici nu am avea satisfacţia rezolvării lor.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite