Un pescar a prins un homar gigant: „Niciodată în viaţa mea nu am văzut ceva aşa de mare“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un pescar a avut o surpriză de proporţii, la propriu. După 15 ani de scufundări, a reuşit să găsească un homar gigant.

Tristin Loescher, un pescar din Bermuda, a avut surpriza vieţii atunci când a plecat să îşi încerce norocul, după ce uraganul Nicole a trecut prin zonă. Bărbatul a descoperit un homar de 6,35 kilograme, estimând că are în jur de 20-30 de ani, dat fiind dimensiunile acestuia, scrie cbs8.com.

„Niciodată în viaţa mea nu am mai văzut un homar atât de mare. Cred că niciodată nu voi mai vedea unul aşa de mare din nou“, a spus Loescher, care face scufundări de aproximativ 15 de ani pentru a căuta homari.

Încântat de captura sa, Loescher a făcut câteva fotografii pe care ulterior le-a postat pe internet. Neştiind cum să procedeze, bărbatul s-a gândit să doneze crustaceul la acvariul local pentru a-l vedea cât mai multă lume. Lucrurile nu au ieşit însă aşa cum a plănuit, acvariul local fiind închis

Pescarul, alături de uriaşa pradă FOTO Facebook

image image

„Având în vedere că niciodată nu am mai văzut un homar atât de mare, în cele din urmă, am decis că ar fi bine să se întoarcă de unde a venit“, a spus pescarul. Acesta s-a întors în larg, stând lângă homar aproape o jumătate de oră, uitându-se cum îşi recapătă puterile şi pleacă.

În ciuda întrebărilor primite pe Facebook, cu privire la motivul pentru care a eliberat animalul, pescarul a explicat că nu a intenţionat niciodată să păstreze homarul, cu atât mai puţin să-l mănânce. Majoritatea homarilor au între 0,45- 1,3 kilograme, iar dimensiunile şi duritatea celui găsit de Loescher îl făcea necomestibil.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite