Un copil de cinci ani a primit o factură de 16 lire pentru că nu s-a prezentat la aniversarea unui coleg

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un copil de cinci ani a primit o factură de 16 lire pentru că nu s-a prezentat la aniversarea unui coleg FOTO Captură BBC
Un copil de cinci ani a primit o factură de 16 lire pentru că nu s-a prezentat la aniversarea unui coleg FOTO Captură BBC

Părinţii unui copil de cinci ani din Marea Britanie au primit o factură de 16 lire pentru că odrasla lor nu a reuşit să ajungă la petrecerea unui coleg. Cealaltă familie susţine că absenţa băiatului le-a cauzat pagube financiare, scrie BBC.

Totul a început când Alex Nash, în vârstă de cinci ani, a acceptat invitaţia de a participa la ziua de naştere a unui coleg de şcoală, aniversare organizată la o tabăra de schi din Plymouth. Deşi băiatul intenţiona să meargă, familia sa şi-a schimbat planurile şi a hotărât ca micuţul să îşi petreacă vacanţa la bunici.

Din păcate, părintii lui Alex nu au reuşit să anunţe cealaltă familie asupra schimbărilor de plan. Cu toate acestea, părinţii sărbătoritului se pare că nu au uitat de absenţa lui Alex, prin urmare l-a taxat pe acesta cu suma de 15.95 de lire sterline.

„Am descoperit în ghiozdanul băiatului meu un plic care conţinea o factură cât se poate de reală, cu toate detaliile, de aproape 16 lire. Motivul invocat era că Alex nu se prezentase la o petrecere”, a declarat Derek Nash, tatăl copilului.

„Pot să înţeleg că cealaltă familie e supărată că Alex nu s-a prezentat. Nu banii sunt problema, ci motivaţia prin care doreşte să mă facă să-i plătesc. M-a tratat ca pe un copil, nu ca pe un om matur, ca pe un parinte”, a mai spus acesta.

Într-o scurtă declaraţie, mama sărbătoritului a precizat că „factura conţine toate detaliile necesare”, iar dacă cealaltă familie nu va dori să plătească o va acţiona şi în judecată. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite