Statele Unite: Cuplu din California reţinut de către autorităţi sub acuzaţia de tortură. Cei treisprezece copii ai lor erau ţinuţi în lanţuri şi subnutriţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un cuplu din California a fost reţinut de către autorităţi sub acuzaţia de tortură după ce poliţia i-a salvat pe cei treisprezece copii subnutriţi ai acestora ce erau ţinuţi în lanţuri în casă.

Vecinii au descris familia drept una închisă, anti-socială, afirmând că nu au existat contacte cu aceştia.

Autorităţile au făcut această descoperire după ce una din fete, în vârstă de 17 a reuşit să scape din locuinţa din Perris, localitate aflată la 110 km est de Los Angeles, şi a reuşit să sune la linia de urgenţă.

„Forţele de poliţie au descoperit ceea ce păreau a fi 12 copii în interiorul reşedinţei în cauză, dar au fost şocaţi să descopere că şapte dintre aceştia erau în fapt adulţi”, se arată într-un comunicat al poliţiei. „Victimele par fi subnutrite şi într-o stare de igienă precară”.

„Părinţii nu au putut oferi un motiv logic pentru care copiii erau ţinuţi în aceste condiţii”, au afirmat autorităţile.

Cei treisprezece copii au vârstele cuprinse între 2 şi 29 de ani, şase dintre aceştia fiind minori. Toţi cei 13 au fost transportaţi la un spital pentru a primi îngrijiri de urgenţă.

Cei doi părinţi, David Allen Turpin, în vârstă de 57 de ani, şi Louise Anna Turpin, 49, au fost arestaţi şi puşi sub acuzare: 9 acuzaţii de tortură şi câte 10 de neglijare a copilului.

Un tribunal din California a stabilit o cauţiune de câte 9 milioane de dolari pentru soţii Turpin.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite