O femeie se mândreşte cu barba ei: „Soţului meu îi place foarte mult“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Barba lungă de 20 de centimetri este un motiv de mândrie pentru o femeie din sudul Kazahstanului. Bărbatul cu care este căsătorită de 42 de ani spune că-i place cum arată soţia lui şi nu i-a cerut niciodată să se bărbierească.

În vreme ce restul femeilor ar face orice pentru a scăpa de părul facial, Mukhtabor Toraeva, în vârstă de 65 de ani, se mândreşte cu barba lungă şi stufoasă pe care o are încă din tinereţe. Aspectul bizar a făcut-o celebră în satul natal din sudul Kazahstanului şi în întreaga regiune după ce presa locală i-a scris povestea.

Părul facial neobişnuit nu i-a afectat în niciun fel viaţa personală, scrie Odditycentral.com. Femeia are o căsnicie fericită, doi copii şi şase nepoţi, iar bărbatul cu care este căsătorită de 42 de ani nu i-a cerut niciodată să se bărbierească.

„Soţul meu s-a căsătorit cu mine când barba începuse deja să-mi crească“, a declarat cu mândrie femeia pentru o televiziune locală. „Îi place foarte mult şi avem împreună un fiu, o fiică şi şase nepoţi. Cu toate că barba este o trăsătură a familiei mele, fata mea nu are una. Atât mama, cât şi bunica aveau barbă, dar nu erau la fel de impresionante ca a mea, fiind de numai 15 centimetri“, a povestit femeia.

Mukhtabor spune că oamenii au admirat-o întotdeauna pentru această particularitate, oprind-o de multe ori pe stadă pentru a se fotografia cu ea. Mai mult, barba i-a fost de folos în câteva rânduri, când a traversat graniţa cu Uzbekistan, iar angajaţii serviciului vamal s-au au făcut poze cu ea pentru a le arăta ulterior soţiilor. „Barba m-a ajutat să trec graniţa mai uşor, fără să am probleme“, povesteşte femeia.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite